Schrobbelèr maakt gebruik van cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig.

Schrobbelèr plaatst functionele cookies, om de website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens.

Geef hieronder uw toestemming voor het plaatsen van cookies door social medianetwerken toe, deze netwerken kunnen u volgen en uw internetgedrag gebruiken voor andere doeleinden die wel persoonsgegevens verwerken.

Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan ons cookie statement en privacy policy om meer te leren over onze cookies.

Schrobbelèr Espresso

Ingrediënten

  • – 5CL Schrobbelèr
  • – 5CL Vers gezette Espresso
  • – Slagroom
  • – Cacaopoeder
  • – Karamel- of chocolade-siroop
  • – Eventueel Mini-stroopwafeltje of ander koekje
  • Schrobbelèr Espresso glas

Bereiding

  • – Schrobbelèr kort opwarmen met stoompijpje (anders Schrobbelèr op kamertemperatuur gebruiken)
  • – Glas vullen tot halverwege logo met Schrobbelèr (= 5CL)
  • – Aanvullen met kopje Espresso (5CL)
  • – Toef Slagroom
  • – Garneren; suggesties; cacaopoeder / karamel of chocolade-siroop / mini-stroopwafeltje o.i.d.

Smakelijk!