Zo wordt proosten
op vriendschap nóg leuker!

Kom naar deze gezellige,
muzikale avond bij Schrobbelèr ter ere van het 44 jarig jubileum!

Schrobbbelèr bestaat 4×11 jaar! Normaal gesproken geen getal om groots uit te pakken, maar voor Schrobbelèr ligt dat net even wat anders gezien haar historie met carnaval en het daaraan verbonden gekkengetal elf. Dat laten wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij gaan!

 

Schrobbelèr gaat heel het land door met het kleinste én gezelligste café van Nederland, Café De Kleine Vriendelijkheid. Zangeressen Nikki, Sophie en hun troubadour Johan bezoeken veel evenementen om iedereen de Schrobbelèr sfeer te laten proeven. Maar nu blijven zij ‘thuis’ in de distilleerderij in Tilburg en verzorgen Schrobbelèr LIVE! En jullie kunnen daar bij zijn!

Tijdens deze avond krijg je een kijkje in de keuken van Schrobbelèr! Een korte rondleiding door de productie om vervolgens te genieten van een feestelijk programma door ons eigen Schrobbelèr team.

Nodig je vrienden snel uit voor Schrobbelèr LIVE, dat helemaal is gericht op warmte, vriendschap en natuurlijk het bezorgen van een hele grote glimlach!


P
rogramma:

19:45 -20:00    inloop

20:15       start programma

23:00     einde programma

Prijs: 29,50 euro p.p.
(inclusief rondleiding, twee Schrobbelèr borrels, presentje, live optreden, drankjes (bier/fris/wijn) en hapjes)

Wij kijken er heel erg naar uit jullie hier te mogen ontvangen! Tot dan!

PROOST!

Het Schrobbelèr team

 

TICKETS

Hier vindt u de linkjes naar de verkoop van de tickets per data van de  Schrobbelèr LIVE avonden. De verkoop van de tickets start elke keer een maand van tevoren:

 

Adres Rondleiding

Polluxstraat 29, 5047 RA Tilburg