Zo wordt proosten
op vriendschap nóg leuker!

Open rondleiding Schrobbelèr

Beleef de sfeervolle, Bourgondische rondleiding bij Schrobbelèr! Normaal gesproken worden rondleidingen alleen georganiseerd voor groepen. Heel gezellig natuurlijk, maar het is gebleken dat er ook veel vraag is naar rondleidingen met kleinere gezelschappen. Daarom wordt regelmatig een open rondleiding georganiseerd waar iedereen kan aansluiten.

Je wordt in de twee uur durende rondleiding meegenomen in de Bourgondische wereld van onze kruidenlikeur. Tijdens de ontdekkingstocht maak je kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van…, het kruiken en de sfeer.

 

Kosten open rondleiding

Op doordeweekse dagen: €13,00 per persoon.
In het weekend: €15,50 per persoon.

Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee met Schrobbelèr bonbon en proeverij van drie Schrobbelèr serveertips.

Adres open rondleiding

Polluxstraat 29, 5047 RA Tilburg

 

Tickets bestellen

Er is een maximaal aantal deelnemers, dus meld je snel aan!
Tickets voor de open rondleiding kun je bestellen tot een uur van aanvang. Tickets voor Schrobbelèr LIVE zijn te bestellen tot 1 dag van tevoren.

Rondleiding voor groepen

Naast de open rondleidingen worden onze rondleidingen georganiseerd voor groepen vanaf 15 personen. Een rondleiding bij Schrobbelèr is daarmee de ideale gelegenheid voor een gezellig team-, familie- of bedrijfsuitje. Je ontdekt in twee uur een bourgondische geschiedenis. De ontdekkingstocht moet wel gereserveerd worden.

Meer informatie over de groepsrondleidingen >